Groei in Dronten

In Dronten weten we van aanpakken en doorpakken. We zijn ondernemende ondernemers mét goede, groene en innovatieve ideeën. Daarom is het hier zo goed ondernemen. Bovendien: je hebt hier ook nog eens alle ruimte. Voor die ondernemende ideeën én voor jouw bedrijfslocatie. Vierkante meters in overvloed. Van uitgestrekte agrarische grond tot bedrijfskavels met eindeloze uitzichten. Ondernemen in Dronten? Doen! 

Vestig je bedrijf - In Dronten

Genoeg te kiezen

Een zee aan ruimte en mogelijkheden. Vestig je jouw onderneming in het gebied van Dronten? Dan heb je wat te kiezen. Van kleine kantoorlocatie tot groots opgezette bedrijfslocatie. Een kavel op maat of onbegrensd stuk land voor de agrarisch ondernemer. Je vindt het in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. 

Meer over vestigen in Dronten

Vragen? - Wij hebben antwoorden

Dronten is Dronten geworden omdat we er voor elkaar zijn. We kijken naar elkaar om. Als gemeente zijn we er dus ook voor onze ondernemers. Voor jou. Sta je voor een uitdaging, heb je een vraag? Klop aan. 

Luisteren, meedenken, mouwen opstropen. Zo werkt het in Dronten, zo werken onze accountmanagers. Wil je je hier vestigen? Wil je meer weten over de bedrijventerreinen van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant? Of ben je nieuwsgierig naar de voor jou interessante netwerken? Vraag het ons. Daniëlle ter Beke en Wilco van Zon hebben de antwoorden. 

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur. 
Tel. algemeen: 14 0321 
Email: d.ter.beke@dronten.nl / w.van.zon@dronten.nl  
Website gemeente Dronten: www.dronten.nl

 

Bedrijvenkringen - in Dronten