Groei in Lelystad

Vestig je bedrijf - In Lelystad

Waar kun je ondernemen?

Heb je plannen als ondernemer om je bedrijf te vestigen in Lelystad? Lelystad heeft nog volop mogelijkheden op een aantal nieuwe bedrijfslocaties, zoals: Oostervaart en Flevopoort. Ze liggen aan de rand van de stad op slechts 35 minuten rijden van Amsterdam. Ze zijn centraal gelegen en hebben een uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbinding. Tezamen met scherpe grondprijzen een aantrekkelijke locatie om je te vestigen. Ideaal werken in Lelystad dus.

Meer over vestigingslocaties
Bedrijventerrein en weilanden in Lelystad, Flevoland

Ondernemersplein  


Ondernemersplein Lelystad is binnen het Informatieplein Wonen & Ondernemen dé plek voor ondernemers in Lelystad. Elke gevestigde of beginnende ondernemer kan er snel gemeentelijke zaken regelen, andere ondernemers ontmoeten, netwerken en kennis opdoen.  

Belangen - van Lelystadse ondernemers

Bedrijfskring Lelystad

De Bedrijfskring Lelystad (BKL) vertegenwoordigt de belangen van de Lelystadse ondernemers. Daarnaast verbindt ze ondernemers en versterkt ze de positie van ondernemend Lelystad richting de overheid. Vanuit deze 3V’s is het werk van BKL gebaseerd op drie pijlers: belangenbehartiging, kennis delen en netwerken. 

Meer over bedrijfskring
Vliegveld Lelystad Airport in Lelystad, Flevoland Mensen op een boot in het water tijdens het NAUPAR evenement BKL in Flevoland