Groei in Zeewolde

Vestig je bedrijf - In Zeewolde

Waar kun je ondernemen?

Zeewolde heeft een verscheidenheid aan bedrijventerreinen met diverse beschikbare kavels. Wil jij je bedrijf vestigen in de gemeente Zeewolde? Of ben je op zoek naar een andere locatie? De gemeente Zeewolde kan helpen. De diverse bedrijventerreinen met hun eigen aantrekkelijke kenmerken, zorgen ervoor dat iedere ondernemer dé plek kan vinden in het hart van Nederland om te werken in Zeewolde.

Meer over vestigingslocaties
Vragenwagen rijdt langs het toegangsbord van Zeewolde, Flevoland Vrachtwagens bij distributiecentrum van Bakker Logistiek in Zeewolde, Flevoland

Ondernemersloket  
 

Op zoek naar bedrijfsgrond, wil jij je met je bedrijf vestigen in Zeewolde? Begin je een nieuw bedrijf in Zeewolde, of plannen om een onderneming over te nemen? Misschien kan de gemeente helpen. Kijk op de website van Zeewolde Zakelijk. Of neem contact op met de vestigingsadviseur of de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente: Hans Polet of Renate Slokker.   

Belangen - van de Zeewolder ondernemer

Bedrijfskring Zeewolde

Belangenbehartiging, kennisoverdracht en een zakelijk netwerk, dat is waar de Bedrijfskring Zeewolde voor staat. Zo heeft ze met haar 150 leden niet alleen invloed op politiek, maar ook op economisch en maatschappelijk gebied. Hierbij behartigt de bedrijfskring de belangen van de Zeewolder ondernemer en haar leden in het bijzonder. Want alleen ben je sneller, maar samen kom je verder.

Ontdek de bedrijfskring
Presentatie van een man voor publiek, BKZeewolde, Flevoland Vrachtwagens in een loods in Zeewolde, Flevoland