Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Promo - Holland Composites

Holland Composites - Innoveren zit in het DNA

De ‘badkuip’ – de nieuwe witte vleugel – van het Stedelijk Museum in Amsterdam is misschien wel het meest aansprekende project van Holland Composites in Lelystad. Het is slechts een van de projecten uit de koker van Holland Composites. Het bedrijf zet hiermee een jonge stad als Lelystad op de kaart. Begonnen met het maken van composiet zeilschepen, groeide het bedrijf uit tot composietspecialist met een grote staat van dienst. 

Lees hier het verhaal over Holland Composites

Ondernemen - in Lelystad

Flexibel en goed bereikbaar

In Lelystad onderneem je flexibel en ben je als bedrijf goed bereikbaar. Heb je plannen als ondernemer om je bedrijf te vestigen in Lelystad? Lelystad heeft nog volop mogelijkheden op een aantal nieuwe bedrijfslocaties, zoals: Oostervaart en Flevopoort. Ze liggen aan de rand van de stad op slechts 35 minuten rijden van Amsterdam. Ze zijn centraal gelegen in Nederland en hebben een uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbinding. 

Meer ondernemen in Lelystad
Bedrijventerrein en weilanden in Lelystad, Flevoland

Groeien - In Flevoland