Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Promo - Bagtag

BAGTAG - Ontstaan uit logische evolutie

Innovaties

Boodschappen kun je tegenwoordig betalen met je horloge, maar als je vliegt sta je in de rij voor een papieren kofferlabel. Met het digitale tassenlabel van het Almeerse bedrijf BAGTAG behoort dit tot het verleden. ‘Ontstaan uit een soort logische evolutie van alle innovaties die reizen makkelijker maken’, zegt managing director Jasper Quak van BAGTAG uit Almere.

Lees hier het verhaal over Bagtag

Ondernemen - in Almere

Volop mogelijkheden

Almere is in 40 jaar tijd gegroeid naar een stad met ruim 200.000 inwoners en meer dan 18.000 ondernemingen. Die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. In Almere is volop ruimte voor groei. De ligging langs de A6, A27 en Hanzelijn en de nabijheid van Schiphol is zeer gunstig en de beroepsbevolking is relatief jong. De focus ligt de komende jaren op ICT- Tech, logistiek, toerisme en recreatie, start-ups en scale-ups en circulaire economie. Werken in Almere biedt dus volop mogelijkheden.

Meer ondernemen in Almere
Overzicht van Almere Centrum en WTC-gebouw in Flevoland

Groeien - In Flevoland