Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Montapacking - Lelystad

Verzorgt logistiek & ICT voor webshops wereldwijd

Anderhalf jaar geleden opende e-commerce bedrijf Montapacking een vestiging aan de Zuiveringsweg in Lelystad. Net als hun andere locaties breidt deze vestiging snel uit en binnenkort gaan ze zelfs bijbouwen. Montapacking verzorgt vanuit verschillende distributiecentra de logistiek en ICT van in totaal zo’n 1300 webshops. Vanuit Lelystad doen ze op dit moment het fulfilment voor zo’n 60 tot 70 online webshops. Van opslag tot verzending. Ze verzenden wereldwijd,

Lees hier het verhaal van Montapacking

Flevokust-Haven - Logistieke 'Hotspot'

Havenmeester Asif Kahn

De Flevokust Haven is volop in ontwikkeling. Grote containerschepen meren hier dagelijks aan en de goederen worden vervolgens verder getransporteerd over de weg. Of andersom natuurlijk. Havenmeester Asif Kahn is hier het eerste aanspreekpunt. Hij zorgt hij ervoor dat schepen hier goed terechtkunnen.

Lees hier het hele verhaal van Asif
Bouwvakker bij containers en een werkmachine in Flevoland

Logistiek Cluster - Flevoland

Samen werken aan een betere infrastructuur

Ruimte. Dat is wat logistieke bedrijven nodig hebben. En ruimte hebben we meer dan genoeg in Flevoland. Vorig jaar werd officieel het Logistiek Cluster Flevoland gelanceerd dat ondernemers, onderwijs en overheid bij elkaar brengt om nadere invulling te geven aan de Logistieke Hotspot Almere-Lelystad-Zeewolde.

Lees hier meer over Logistiek Cluster Flevoland

Groeien - In Flevoland