Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Promo - De Reimert Groep

Reimert Groep - Er kan veel in Flevoland

Op de graafmachine trokken de broers Gijs en Herman Reimert in 1978 vanuit Raalte naar het nieuwe land. Almere was net drooggevallen, dus werk genoeg. Zeker in het grondverzet. Ze grepen het avontuur aan. Met succes. Want dik 50 jaar later groeide de Reimert Groep uit tot het grootste bouwbedrijf van Flevoland. De Reimert Groep bestaat in totaal uit zeven werkmaatschappijen. Dagelijks zijn er tussen de 400 en 500 mensen aan het werk.

Lees hier het verhaal over de Reimert Groep

Ondernemen - in Almere

Volop mogelijkheden

Almere is in 40 jaar tijd gegroeid naar een stad met ruim 200.000 inwoners en meer dan 18.000 ondernemingen. Die variëren van zzp-ers en MKB-bedrijven tot grote internationals. In Almere is volop ruimte voor groei. De ligging langs de A6, A27 en Hanzelijn en de nabijheid van Schiphol is zeer gunstig en de beroepsbevolking is relatief jong. De focus ligt de komende jaren op ICT- Tech, logistiek, toerisme en recreatie, start-ups en scale-ups en circulaire economie. Werken in Almere biedt dus volop mogelijkheden.

Meer ondernemen in Almere
In Almere wordt druk gewerkt aan een nieuwe kantorenlocatie/Zakencentrum. Met dit nieuwe Zakencentrum wordt een Stadscentrum gerealiseerd, waarin de diverse functies (wonen, werken, winkelen en uitgaan) zijn gemengd.

Groeien - In Flevoland