Luchthaven in Flevoland

Lelystad Airport is niet alleen een vliegveld voor ‘general and business aviation’. In de toekomst wordt het een belangrijke regionale luchthaven voor groot commercieel vliegverkeer. Die groei geeft een belangrijke economische impuls aan de regio. De luchthaven trekt bovendien bedrijven aan, zorgt voor lokale en regionale werkgelegenheid en versterkt het vestigingsklimaat.

Lelystad Aiport - Regionale luchthaven

Economische impuls

De eerste stappen van de reis die Lelystad Airport maakte werden gezet in 1973. Destijds een grasbaan net buiten Lelystad, een officieel vliegveld en via ‘Hotel Bravo’ landden de piloten. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt om van Lelystad Airport dé nieuwe vakantieluchthaven van Nederland te maken en in 2021 gaat Lelystad Airport open voor vakantievluchten binnen Europa en andere bestemmingen rond het Middellandse Zeegebied.

Alles over Lelystad Airport
Terminal 1 op vliegveld Lelystad Airport in Flevoland

Lelystad Airport Businesspark

Dynamische plek

Een dynamische plek waar innovatie en duurzaamheid centraal staat en waar ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. Centrale ligging, goed bereikbaar en veel ruime kavels. Lelystad Airport Businesspark is de springplank naar Europa en de rest van de wereld.

Ontdek Lelystad Airport Businesspark
Larserpoort en de infrastructuur voor de logistiek in Lelystad, Flevoland Luchtfoto FDI en FDII rondom weilanden in Lelystad, Flevoland