Werken en leren in de logistiek in Flevoland

De logistieke sector is altijd in beweging. Dat is natuurlijk niets nieuws. Maar in Flevoland gebeurt het pas echt! We zijn de derde Logistieke Hotspot van Nederland. Er is werk aan de winkel om eerste te worden. Daar hebben we jou voor nodig. Natuurlijk hebben we daar ook passende opleidingen voor in Flevoland. En heb je meer in je mars? Duik dan in de wereld van Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit. Help jij Flevoland nog verder op weg? 

Logistiek Cluster Flevoland - Aanjager van talent

De arbeidsmarkt voor logistieke werkzaamheden en goederenvervoer is uitdagend als het gaat om vraag en aanbod van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Gevestigde bedrijven en nieuwkomers in Flevoland hebben veel extra handen nodig. 

Het Logistiek Cluster Flevoland jaagt de ontwikkeling van talent en arbeidskrachten aan die graag willen werken in de dynamische logistieke sector van Flevoland. Alle mogelijkheden en kansen die zich voordoen op het gebied van werk binnen de sector, worden hier geregisseerd.  

Meer over LC Flevoland
Vrachtwagen die wegrijdt.

MBO Opleidingen in Flevoland - Logistiek

HBO opleiding - Logistiek

Hogeschool Windesheim

Windesheim heeft diverse opleidingen (en honours programma’s) op het gebied van duurzaamheid, zowel bachelor en Associate degree als voltijd, deeltijd en duaal. Ben jij technisch, creatief, ondernemend en een probleemoplosser? Bekijk dan de website voor uitgebreide informatie over de verschillende opleidingen. 

Hogeschool Windesheim is - door de aanwezigheid van een groot aantal lectoraten - bij uitstek toegerust om met praktijkgericht onderzoek bij te dragen aan de aanpak van vraagstukken. Denk aan de energietransitie, het klimaat en allerlei uitdagingen binnen de zorg, het onderwijs of het bedrijfsleven. Het onderzoek wordt uitgevoerd samen met partners uit de praktijk.

Ontdek deze studie
Wolter Koops is een internationaal dienstverlener in de branche van geconditioneerd transport & logistiek.