Werken in de ICT in Flevoland

ICT in Flevoland ontwikkelt zich razendsnel. De Flevolandse ict-bedrijven zien grote uitdagingen. Het innovatieve karakter van Flevoland vraag om ict-oplossingen. Zo zie je veel ict werkzaamheden binnen de logistiek en agrarische sector in Flevoland. Voor het Flevolandse ICT-talent is er werk genoeg. Daarvoor hoef je zeker niet richting de Randstad. 

ICT-specialisten - Provincie Flevoland

DGTL District

DGTL District is hét platform voor huidige en toekomstige ICT-specialisten in Flevoland. Zij investeren in persoonlijke groei en carrièremogelijkheden. Door samen krachten te bundelen laten ze zien dat Flevoland barst van de toffe ICT-bedrijven.  

Lees meer over DGTL District

Digitalisering - voor Flevolandse ondernemers

Digilab Flevoland

Digilab Flevoland helpt ondernemers uit Flevoland om de (volgende) stap te zetten in de digitalisering van hun bedrijf. Digilab Flevoland doet dit door studenten van Hogeschool Windesheim, ROC Friese Poort, MBO College Almere en MBO College Lelystad te koppelen aan bedrijven die een vraag hebben rondom digitalisering. De studenten en de ondernemer gaan samen aan de slag. Zo wordt de ondernemer een stapje verder geholpen en heeft de student een interessante praktijkopdracht.

Meer over Digilab Flevoland
Futuristische afbeelding van smartphone met logo Digilab 3 vrouwen en jongen rondom een tafel in gesprek met kleurrijke achtergrond

ICT opleidingen en banen - In Flevoland

HBO opleiding - ICT

Hogeschool Windesheim

Windesheim heeft een ruim aanbod aan opleidingen op het gebied van ICT, zowel bachelor en Associate degree als voltijd en deeltijd. Ben jij technisch, creatief, ondernemend en een probleemoplosser? Bekijk dan de website voor uitgebreide informatie over de verschillende opleidingen. 

Hogeschool Windesheim is - door de aanwezigheid van een groot aantal lectoraten - bij uitstek toegerust om met praktijkgericht onderzoek bij te dragen aan de aanpak van vraagstukken. Denk aan de energietransitie, het klimaat en allerlei uitdagingen binnen de zorg, het onderwijs of het bedrijfsleven. Het onderzoek wordt uitgevoerd samen met partners uit de praktijk.

Meer over de HBO studies
Gebouw van Windesheim Flevoland