Werken in de zorg in Flevoland

Werk je graag met mensen en voor mensen? Wil jij graag werken in welzijn en zorg? Dat is fijn, want in Flevoland zitten we te springen om mensen zoals jij.   

Flevoland: - ruim baan voor jouw zorghart

Het Verhaal van - huisarts Wouter Hanssen

Lokaal Verhaal: Wouter Hanssen

Het tekort aan huisartsen is een landelijk probleem. Ook in Flevoland kampen we met te weinig huisartsen. Lees hier het verhaal van huisarts Wouter Hanssen uit Emmeloord die aangeeft heel blij te zijn met zijn praktijk in Noordoostpolder. De ruimte om hem heen vindt hij heerlijk als tegenhanger van zijn drukke bestaan. Hij zou dan ook meer beginnend huisartsen willen enthousiasmeren om zich in Flevoland te vestigen. "Huisarts zijn is een druk bestaan, vertelt Wouter. ‘Soms gaat mijn baan zelfs voor mijn gezin. Dan is het fijn om je, als het werk erop zit, te ontspannen in een rustige omgeving". 

Lees hier Wouter zijn verhaal

Fleverloopbaan - Zorg aantrekkelijk maken

Ontdek jouw mogelijkheden in zorg en welzijn in Flevoland

Ook in Flevoland kampen we met een groot tekort aan personeel in welzijn en zorg. En het vasthouden van goed personeel is lastig. Binnen de Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland (HCA ZWF) werken ruim 35 partijen samen om te zorgen dat dit tekort niet verder oploopt. Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen zorg en welzijn in Flevoland? Kijk op Fleverloopbaan.nl.

Meer over Fleverloopbaan
Digitaal werken in het Flevoziekenhuis in Almere Werken op de IC in het Flevoziekenhuis in Almere

Het verhaal van - OK-assistent Chirurgie

Lokaal verhaal: Dorien Coster

Dorien Coster is leerling OK-assistent Chirurgie in het Flevoziekenhuis in Almere. Dorien heeft jarenlang met plezier als diëtist gewerkt. Toch koos ze er anderhalf jaar geleden voor om het roer om te gooien.

Lees Dorien haar verhaal
Dorien Coster is leerling OK-assistent Chirurgie in het Flevoziekenhuis Dorien Coster is leerling OK-assistent Chirurgie in het Flevoziekenhuis

Opleidingen - Zorg