In Flevoland is het heerlijk wonen

Hier is nog van alles mogelijk. Of je nu wilt wonen in de natuur, wonen aan het water, of wonen in de stad. Het is zelfs mogelijk om je eigen huis te bouwen in Flevoland. De mogelijkheden zijn enorm. Almere en Lelystad hebben je veel te bieden, maar laat je ook verrassen door dorpse karakter van de andere Flevolandse gemeenten.

Wonen in een stad - met dorpse gezelligheid

Maxime van Neighbours Kitchen

‘Ik weet nog goed hoe wij, destijds, op poldergrond stonden; er was vrijwel niets. Nu is Nobelhorst uitgegroeid tot een waanzinnig stadsdorp!’ zegt Maxime van restaurant Neighbours Kitchen in Almere. Inmiddels 3,5 jaar geleden startte Maxime een theehuis met plantaardige menukaart in stadsdorp Nobelhorst. Nu één van de hotspots van Almere.

Lees hier het hele verhaal van Maxime

Wonen - in Flevoland

Wonen - in de 6 gemeenten

Waar wil jij wonen?

Flevoland bestaat uit 6 gemeenten. We hebben zelfs de jongste gemeente van Nederland, Zeewolde. Iedere gemeente heeft z’n eigen identiteit. De verschillen onderling zijn soms groot. Een polderstad als Almere bijvoorbeeld met een zee aan voorzieningen tegenover een polderdorp als Ens voor rust en ruimte. Maar wat je ook zoekt, je vindt het in Flevoland.

De gemeenten
Woningen bij het water in Almere, Flevoland