Stedelijk wonen in Flevoland

Je houdt van de dynamiek van een moderne stad. Een mooie woning voor een betaalbare prijs, dichtbij Amsterdam. Alle voorzieningen binnen handbereik. Almere en Lelystad hebben je zeker wat te bieden, maar laat je ook verrassen door ‘stadse woonwijken’ in de andere Flevolandse gemeenten. 

Almere - Wonen in bijzondere architectuur

Almere Centrum

Wonen in Almere kan op een prachtige manier, midden in de stad. Winkelen, uitgaan en lekker eten doe je allemaal hier. Het woningaanbod in Almere Centrum is heel divers. Diverse internationale architecten hebben hier hun sporen nagelaten. Zo heb je bijzondere wooncomplexen zoals The Wave en de Side by Side flats die je een waanzinnig uitzicht geven over het Weerwater. Je vindt er zowel huur- als koopwoningen in verschillende prijsklassen.

Meer over wonen in Almere
Woningen boven Almere Centrum in Flevoland Gebouw Side by Side, onderdeel van de architectuur in Almere, Flevoland

Lelystad - Compact wonen

Parkwijk

Lelystad biedt volop mogelijkheden voor wonen in de natuur en aan het water. Maar je kunt ook heerlijk stads wonen in Lelystad. Parkwijk is zo’n wijk. Je vindt hier veel variatie in woningen, zowel in de koop- als huursector. Van appartement tot eengezinswoning. En van woon-werk- tot woon-zorgwoning. Het kan allemaal. En met alle voorzieningen bij de hand. Je loopt zo naar supermarkten, winkels, restaurants, bioscoop, theater, sportschool en zwembad. Eigenlijk te veel om op te noemen!

Meer over de wijk Parkwijk
Patio woning in Lelystad, Flevoland Vooraanzicht van rijtjeswoningen in Parkwijk Lelystad in Flevoland

Emmeloord - Stedelijk wonen in een dorp

Stadsbaken

In het centrum van Emmeloord aan de Noordzijde wordt een plan met stedelijke allure ontwikkeld. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een stadswoning of een woonwerkcombinatie. Voor iedereen die in een stedelijke omgeving wil wonen zijn er verschillende mogelijkheden. Levendig stads wonen met voorzieningen als winkels en restaurants op loopafstand.

Meer over wonen in Stadbaken
Woningen Stadsbaken Emmeloord in Flevoland Woningen met poort van Stadsbaken Emmeloord in Flevoland

Samen genieten - in Lelystad

Thuis op vakantie

‘Genieten van het leven’ is het motto van Eddy en Jacqueline. Jarenlang woonden zij in hun woning mét tuin in Amsterdam, een unieke plek, maar met hun motto in het achterhoofd gooiden zij het roer om en keerden zij terug naar Flevoland, terug naar Lelystad. 

Ontdek het verhaal
Een echtpaar bij de voordeur van hun woning in Lelystad, Flevoland Een echtpaar zit voor hun tuinhuis op het terras van hun woning in Lelystad, Flevoland