Doe mee aan Floriade in de Regio!

Op 14 april 2022 opent de Floriade Expo 2022 in Almere. Een groots en omvangrijk evenement, waar naar verwachting ruim 2 miljoen bezoekers op af gaan komen! Dit gaat een impact hebben op heel Flevoland. Veel media-aandacht, (inter)nationale bezoekers, internationale delegaties en projecten die hieruit voortvloeien. Het thema van deze expo is Growing Green Cities, waarbij duurzame ontwikkelingen op het gebied van voedsel, energie, groen en gezondheid centraal staan.

Kansen verzilveren!

Voor ondernemers in de toeristische en culturele sector zijn er volop kansen om mee te liften op de aantrekkingskracht van Floriade Expo 2022. Deze kansen willen we verzilveren met onder andere de campagne #GreenVibes; een groene stroom van positieve energie die zichtbaar is in heel Flevoland en mensen verrast, in beweging zet. Op deze pagina leest u meer over onze activiteiten en hoe u kunt aanhaken.

Bekijk de inspiratievideo

#GreenVibes

Onder het thema #GreenVibes willen we ondernemers zo veel mogelijk helpen en stimuleren mee te doen met bijpassend aanbod. 

Lift mee op (inter)nationale campagnes die worden ontwikkeld en uitgevoerd, doe mee met arrangementen/producten, werk mee aan de zichtbaarheid van dit speciale jaar of neem communicatieuitingen op in uw eigen kanalen.

Een boer oogst wortels in een veld vol wortels in Flevoland

Haak hier aan!

Win de #GreenVibes-award

Best aangekleed bedrijf in het zonnetje
Steek jouw bedrijf helemaal in een groen jasje met de items uit de toolkit en wees daarnaast extra creatief: van groene milkshake tot groene hotelkamer en van groene outfit tot groene lichtshow of groene geveltuin...

#GreenVibes #VisitFlevoland op social media
Post foto's op social media met de hashtags #greenvibes en #visitflevoland en ding mee naar best aangekleed bedrijf in #GreenVibes Flevoland 2022 en win de prachtige award en prijs!

Maandwinnaar en hoofdwinnaar
Uit alle inzendingen wordt een maandwinnaar gekozen die met het verhaal van de onderneming op onze site wordt geplaatst en in onze socials wordt genoemd. Na afloop van Floriade Expo 2022 wordt uit alle maandwinnaars een overall winnaar gekozen. Deze onderneming wint de #greenvibesaward en een mooie prijs die we nog even als verrassing houden...

Om inwoners, ondernemers, scholieren en bezoekers nog meer te betrekken bij Floriade Expo 2022 en er op mee te laten liften, heeft Provincie Flevoland onder andere het project ‘Floriade in de Regio’ geïnitieerd. Hierin worden verschillende onderdelen gerealiseerd, waaronder het ondersteunen van ondernemers, het betrekken van inwoners, zichtbaarheid met #GreenVibes en het activeren van scholieren.