Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Promo - Schaap Holland

Schaap Holland - Passie voor aardappels

De passie voor aardappels is na een halve eeuw nog steeds springlevend bij Schaap Holland in Biddinghuizen. Oprichter Ben Schaap zag welke kansen Flevoland bood, toen deze provincie net droogviel. Van tussenhandelaar groeide Schaap Holland in 50 jaar uit tot een compleet productiebedrijf. Pootgoed, eigen rassen, sorteren, verpakken, schillen en transporteren: Schaap Holland beheert de hele aardappelketen.

Lees hier het verhaal over Schaap Holland

Ondernemen - in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant

Aanpakken en doen

In Dronten weten we van aanpakken en doorpakken. We zijn ondernemende ondernemers mét goede, groene en innovatieve ideeën. Daarom is het hier zo goed ondernemen. Bovendien: je hebt hier ook nog eens alle ruimte. Voor die ondernemende ideeën én voor jouw bedrijfslocatie. Vierkante meters in overvloed. Van uitgestrekte agrarische grond tot bedrijfskavels met eindeloze uitzichten. Ondernemen in Dronten? Doen! 

Meer ondernemen in de gemeente Dronten
Een bedrijfspresentatie van ALV bij OVDD in Flevoland

Groeien - In Flevoland