Regionale netwerken in Flevoland

Ondernemen doe je niet alleen. Dat doe je samen met andere ondernemers. Je versterkt elkaar, je leert en vindt samenwerking. In Flevoland vind je een breed netwerk van bedrijvenkringen en belangenorganisaties die jou als ondernemer verder kunnen helpen met werken in Flevoland. En we kijken ook over onze eigen grenzen heen, bijvoorbeeld richting Zwolle en Amsterdam.  

Ondernemers - die willen groeien

Horizon Flevoland

In Flevoland kun je als ondernemer groeien: in tijd en ruimte, maar ook mentaal en fysiek. Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, ondersteunt ondernemers die willen groeien. Of je nu persoonlijk wilt groeien, op zoek bent naar een financiering, hulp nodig hebt bij het zetten van de volgende groeistap of wanneer je internationale ambitie hebt.  

Meer over Horizon Flevoland
Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Wij zetten ons in om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren. Daarbij laten wij ons leiden door voorspoed voor de inwoners van Flevoland.

Bedrijfsnetwerken - In Flevoland

Sterk groeiende - economische regio

Regio Zwolle

Regio Zwolle is één van de sterkst groeiende economische regio’s van Nederland. Bestaande uit 22 gemeenten en vier provincies, vormt Regio Zwolle een dynamische samenwerking met ondernemers, onderwijs en maatschappelijke organisaties. Regio Zwolle bruist van nieuwe ideeën.

Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van deze ideeën. Ze helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle. Urk, Dronten en Noordoostpolder hebben zich hierbij aangesloten. 

Ontdek Kennispoort regio Zwolle
Dit kaartje geeft een overzicht van de regio Zwolle. PIER+HORIZON is een land art-installatie uit 2016 van Paul de Kort in het Zwarte Meer, in het zuidoosten van de Noordoostpolder bij Kraggenburg.