Aan het water wonen in Flevoland

Even wegdromen op het ongelijke ritme van kabbelend water. Wonen met uitzicht over het water. Dat kan zelfs in de stad. In Almere bijvoorbeeld. Daar vind je in de stad een aantal meertjes met strand. Of wil je liever de zon zien zakken in het IJsselmeer? Het kan allemaal in Flevoland.  

Almere - Wonen aan het strand

Almere Duin

Hou je van het strandleven? Dan is DUIN in Almere echt iets voor jou. Je loopt er zo vanuit je huis het strand op of de natuur in. Geen nette tuintjes en rechte straten, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende wegen. In Almere DUIN woon je in de duinen, maar toch dichtbij Amsterdam. En in de toekomst op loopafstand van een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants.   

Meer over Almere DUIN
Hoogbouw bij de duinen van Almere Duin in Flevoland Woningen in de duinen van Almere Duin in Flevoland

Lelystad en Zeewolde - Nieuwbouwprojecten

Dronten - Jouw thuishaven

Havenkade

In het nog te realiseren nieuwbouwproject Havenkade kun je straks heerlijk wonen aan het water. En ook niet onbelangrijk, je loopt binnen tien minuten naar het centrum van Dronten. De woningen variëren van appartementen tot vrijstaande woningen. En welk type je ook kiest, de woningen bieden veel comfort aan het water. Bij alle vrijstaande woningen kun je bovendien met je bootje aanmeren. Havenkade Dronten is de ideale thuishaven voor wie houdt van water, natuur en stads gemak.  

Meer over Havenkade
Water bij de Havenkade in de schemering in Dronten, Flevoland De Havenkade vanaf een steiger met aan de overkant van het water woningen in Dronten, Flevoland