Wonen in de natuur in Flevoland

Je kiest voor rust en ruimte, de wind door je haren. Je bent graag in de natuur. Je wilt er wonen. In een nieuwbouwproject of huurwoning. Nieuwe natuurgebieden en wilde polders vind je in Flevoland op steenworp afstand. De natuur gaat zijn eigen gang, net als jij.

Wonen - in je eigen bos

Groen, groener, groenst

Hou je echt van groen, dan is wonen in de nieuwe wijk BOSS misschien iets voor jouw. Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, wordt een nieuwe duurzame villawijk met een bos erbij aangelegd. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2. Met bomen tot aan je voordeur. Het bos is van jou en van je buren. Samen worden jullie de eigenaren van jullie eigen bosrijke resort.

Meer over BOSS

Lelystad - Op de grens van stad en natuur

Jonge Mondriaan

De Jonge Mondriaan is een project in de woonwijk Warande. Het project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van Piet Mondriaan. Je vindt in deze wijk met woningen veel afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en multifunctionele accommodaties om de hoek. Ideaal wonen in Lelystad.

Meer over project de Jonge Mondriaan
Woningen in de woonwijk Jonge Mondiaan in Lelystad, Flevoland Woonwijk Hof van Parnassia met woningen in Lelystad, Flevoland

Zeewolde - Wie droomt van rust, ruimte, groen en uitzicht over het water

Polderwijk

Hou je van weids wonen, rust, natuur en water dan is de Polderwijk in Zeewolde jouw ideale woonplek. Vanuit je woning ben je binnen een paar minuten op het strand of het Wolderwijd. Het strand ligt dicht bij het Tulpeiland, een eiland in de vorm van een tulp dat in de toekomst gelegenheid biedt voor horeca, toerisme en watersport. Naast nieuwbouwwoningen worden ook kavels aangeboden waarop je je eigen huis kunt (laten) bouwen.

Meer over wonen in Zeewolde
Woningen in de Polderwijk in Parkkwartier in Zeewolde, Flevoland Rijtjeswoningen in de Polderwijk in Zeewolde, Flevoland

Emmeloord - Luxe en privacy in een uniek landschap

Wellerwaard

Vlak bij Emmeloord ligt de natuurplas Wellerwaard. Ingebed in het unieke landschap van Noordoostpolder komen hier verschillende landschappen samen. Wie wil hier nou niet wonen? Ruime kavels waarop je je eigen villa of landgoed kunt bouwen. Iedereen die houdt van luxe, natuur, water, wandelen en fietsen is hier op zijn plek.

Meer over wonen in Emmeloord
Woning in de Wellerwaard, omgeven door water en natuur in Emmeloord, Flevoland Landschap in de Wellerwaard met een wandelpad, water, steiger en strand in Emmeloord, Flevoland