Over ons

Het versterken van het imago van Flevoland en (h)erkenning van het Verhaal van Flevoland zijn ambities die moeten bijdragen aan het behalen van een hoger doel, namelijk het vergroten van de trots en het binden van inwoners, bezoekers, werknemers en ondernemers aan Flevoland. Immers, onbekend maakt onbemind. Het doel is om Flevoland in de publieke perceptie verder te ontwikkelen tot een gebied waar iedereen graag wil (blijven) wonen, werken/ondernemen en recreëren.  

Portal - InFlevoland.nl

Inspiratie opdoen

Dit portal heeft vooral een doorverwijzende functie, het is dus belangrijk dat de bezoekers ‘inspiratie opdoen’. Laten zien wat Flevoland als provincie allemaal te bieden heeft en dan ‘warm’ overdragen aan de gebiedspartners die hun eigen verhaal vertellen. Het heeft als ultiem doel om ‘het merk Flevoland’ een plek te geven in de harten en hoofden van alle Flevolanders en vervolgens – niet het minst belangrijk – de rest van Nederland.

PIER+HORIZON is een land art-installatie uit 2016 van Paul de Kort in het Zwarte Meer, in het zuidoosten van de Noordoostpolder bij Kraggenburg. Het promotiebeeld voor de categorie Leef binnen brandingswebsite InFlevoland voor 'branding Flevoland'

Branding Flevoland

Merk Flevoland

Het Brandteam Flevoland is op verzoek van de provincie Flevoland vanuit het gebied ontstaan, met als doel om de verhalen samen te brengen en te delen met iedereen die geïnteresseerd is in Flevoland. Daarvoor is onder andere dit platform opgezet. Maar we willen ook andere gebiedspartners enthousiast maken om met het merk Flevoland aan de slag te gaan. Daarvoor is een brandmanager aangesteld, die als aanjager en verbinder de contacten onderhoudt in de provincie.

Download hier onze brandguide
In Almere wordt druk gewerkt aan een nieuwe kantorenlocatie/Zakencentrum. Met dit nieuwe Zakencentrum wordt een Stadscentrum gerealiseerd, waarin de diverse functies (wonen, werken, winkelen en uitgaan) zijn gemengd. Landbouw aardappelveld in de Noordoostpolder in Flevoland

Kernpropositie Flevoland

Flevoland is een gebied waar mensen met elkaar en met durf aanpakken en ondernemen. Het is een plek waar mensen de ruimte hebben om op slimme wijze hun idealen te realiseren.

Brandteam Flevoland

Het brandteam Flevoland bestaat uit de volgende personen:

  • Jacqueline Lijs (namens provincie Flevoland)
  • Brigitte Daalder (Visit Flevoland)
  • Josje Waagmeester (Dronten Marketing)
  • Nik Smit (Almere City Marketing)
  • Pim Gores (gemeente Lelystad)
  • Elise de Haas (Horizon Flevoland)
  • Stein Docter (Puur Zeewolde)
  • Andre de Vries (Urk, tevens brandmanager)

Contact

Algemeen: info@inflevoland.nl

Brandmanager:
André de Vries
andre@inflevoland.nl
06-22796712