Groei in Almere

Vestig je bedrijf - In Almere

Waar kun je ondernemen?

In Almere zijn veel locaties waar jij je eigen onderneming kunt vestigen. Dit kan op één van de vele beschikbare kavels, bestaande panden of kies een bedrijventerrein in Almere. Als je een kavel wilt kopen, heb je de keuze tussen kopen, huren of erfpacht. Naast de kavels zijn er veel bestaande panden met genoeg ruimte voor nieuwe ondernemers, zoals jij. Er zijn meerdere bedrijventerreinen in Almere waar nog panden en kavels beschikbaar zijn.

Ontdek bedrijventerreinen in Almere
Bedrijventerrein Stichtsekant Almere, Flevoland

Ondernemersplein  
 

Heb je hulp nodig of vragen over het ondernemen in Almere? Het Ondernemersplein Almere helpt je graag! Of je nu starter bent of al jarenlang een eigen bedrijf hebt, je kunt hier altijd terecht. Het Ondernemersplein bevindt zich in het stadhuis van Almere.  

Belangen - van Almeerse ondernemers

Vereniging Bedrijfskring Almere

De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) is één van de grootste lokale bedrijvennetwerken van Nederland met meer dan 400 ondernemers. De vereniging is een afspiegeling van de bedrijvigheid in Almere en heeft daarom een groot aantal kleine zelfstandigen. Maar het MKB en de grotere bedrijven zijn ook goed vertegenwoordigd binnen de VBA.

Meer over Bedrijfskring Almere
Informatiefolder van VBA voor publiek in Flevoland De ALV van VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere) bij de Sligro