Kansen en mogelijkheden om te groeien

Ondernemers vinden in Flevoland de ruimte om hun ambities waar te maken. Ze hebben een hands on-mentaliteit, aanpakken zit de Flevolanders nu eenmaal in het bloed. Lef om zaken anders dan anderen te doen. Durven te experimenteren, eigenzinnig en innovatief te zijn.  

Promo - VHM Machinery

VHM Machinery - Ondernemen met lef

De blik vooruit. Lef hebben. Risico’s nemen. Dat zit in Rik van Hees zijn bloed. Zijn opa deed dit door zich in de jaren vijftig op het nieuwe land te vestigen als boer. De Noordoostpolder was net drooggevallen en de eerste boerderijen werden uitgegeven. Boeren vanuit heel Nederland bouwden hier een nieuw bestaan op. Zijn vader nam het bedrijf over, verkocht het land en begon een loonbedrijf. In die werkplaats knutselde Rik zijn eerste machines in elkaar. Nu zoveel jaar later is daar VHM Machinery. Een prachtig bedrijf dat modulaire machines bouwt voor kisten- en bigbaglogistiek. 

Lees hier het verhaal over VHM

Ondernemen - in Noordoostpolder

Vindingrijk

Niet voor niets werd Noordoostpolder in 2019 de meest MKB-vriendelijkste gemeente van Flevoland en Regio Zwolle. Want in de Noordoostpolder heb je ruimte om (samen) te ondernemen en te ontwikkelen. Hier zijn de pioniersgeest en vindingrijkheid nog steeds zichtbaar en voelbaar. Die daad- en innovatiekracht zijn ook motoren achter de land- en tuinbouw en de hightech bedrijvigheid. In de Noordoostpolder worden de nieuwste technieken toegepast en werkt men samen aan innovaties van de toekomst.

Meer ondernemen in de gemeente Noordoostpolder
Mannen poseren voor een bord over Innovatiecluster in de Noordoostpolder, Flevoland

Groeien - In Flevoland